Oslo Bilutleie nå også i SKI!

Marianne Lundsten som avdelingsleder i oslo Bilutleie avd. Ski

Ny avdeling i Ski / Follo: Din Komfort og tilgjengelighet i Fokus!
Vi er overlykkelige over åpningen av vår nyeste avdeling Oslo Bilutleie avd. Ski , perfekt plassert rett ved siden av jernbane- og busstasjonen i sentrum av Ski. Vi ønsker at du skal dra full nytte av en lokasjon som gir enkel tilgang til offentlig transport og hovedveier.

**Utvidet Flåte:**
Med stolthet informerer vi om at flåten vår har blitt utvidet med 50 nye biler, tilgjengelige sammen med alle de eksisterende modellene våre. Dette betyr at du alltid vil ha et bredt utvalg av kjøretøy akkurat når du trenger dem. Vi har nylig introdusert nye modeller, som den elektriske ID.7 med rekkevidde på 600km og pris på kun 990kr per dag  og Crafter 20m3 skapbil med løftelem: automatgir og firehjulsdrift!

**Tilbud på Varebiler:**
For å feire åpningen av den nye avdelingen, kunngjør vi en kampanje med -20% rabatt på alle våre varebiler. Dette er en flott sjanse til å dra nytte av vår varierte flåte!


**Kundeservice:**
Vår nye avdeling tilbyr kundeservice fra mandag til fredag fra kl. 8 til 16. I tillegg, for din bekvemmelighet, er det mulighet for å hente bilen utenfor åpningstidene – bare ta kontakt, og den hyggelige Marianne vil alltid være til hjelp.


**Innovasjoner og Tilleggstjenester:**
Vi har introdusert innovative løsninger, som muligheten for å hente bilen utenfor åpningstidene, for å tilpasse oss timeplanen din. Vi streber alltid etter å være bransjeledende innen bilutleie, og tilbyr ekstra alternativer og fasiliteter for kundene våre.


**Sikkerhet og Renhold:**
Sikkerhet og renhold er vår prioritet. Vi sørger også for høyeste kvalitet på renhold, både inne i kjøretøyene og på vårt anlegg.


**Kundeanmeldelser:**
La våre fornøyde kunder tale for seg! Ifølge Google har vår nye lokasjon en gjennomsnittlig vurdering på 4.7 av 5, basert på 42 anmeldelser. Eksempler på tilbakemeldinger bekrefter utmerket service, vennlig personale, samt beleilig beliggenhet i nærheten av stasjonen og sentrum av Ski.

Veldig enkelt og bra opplegg. Trivelig personale og prisgunstig. Anbefalles!
Fantastisk service. Fra alle jeg har møtt der. Og spesielt Marianne er veldig service minded! Jeg hadde rotet og bestilt en bil jeg ikke trengte, og det ordnet hun upåklagelig midt i julastria! Kan anbefales på det varmeste! Og jeg jeg kommer til å leie bil der neste gang jeg trenger en bil.

Hyggelig betjening, rask å enkel hjelp med leiebil. God standard på bilen jeg fikk.

Ny leiebil fra Ski Bilutleie! Å fortsatt strålende fornøyd! Leide en sprinter å må bare si att navnet på denne filialen er ikke rettferdig. Atter en god bil å fantastisk kundeservice denne gangen også. Veldig bra! Anbefales

Takk for tilliten du viser oss, og velkommen til å dra nytte av våre nye fasiliteter i Ski/Follo!

Marianne Lundsten og daglig leder Przemyslaw Stankiewicz
Kart av avdelinger i oslo Bilutleie; sentrum, Oslo Øst/Alna, Oslo Lufthavn Gardermoen og bilutleie Ski

Andre nyheter