Oppskrifter for deilig snacks i bilen

For lengre opphold i bil, er snacks for mange avgjørende for å holde motivasjonen oppe langs veistrekningene. Matpakken skal gjerne være innbydende, men også tilby energi og gjerne være lett for magen med mindre kalorier. Vi gir deg tre enkle oppskrifter for sunn snacks som kan tilberedes raskt og er lettvint å ha med på turen.

Det kan være en fordel å pakke med seg sunne alternativer til kjeks og godteri, som gik langvarig energi og er mild mot magen. Spesielt på reiser med barn, bør man planlegge på forhånd hvilke typer matpakker man skal ta med på turen. Disse tipsene er greie å følge hvis man vil unngå sukkerbombene, men fortsatt er ute etter noe godt.

Pakk snacks i mindre, lette biter, for å unngå overspising og ikke minst søl. Sjokolade er for mange fristende, men kan føre til smelting og søl både på klær og innventar i leiebilen. Hva med å prøve små grillspyd av fruktbiter? Dette ser spennende og fristende ut, er enkelt å spise og forårsaker minimalt med søl. Dessuten vil frukt tilfredsstille søtsuget, krever lite forarbeid og er et kalorifattig alternativ til sjokolade og kjekt. Med en liten pose nøtter på siden, vil man få i seg proteinger, og man holder seg mett lengre.

Andre nyheter