Leiebil i Oslo

Oslos beste bilutleie heter Oslo Bilutleie. Hvorfor er vi det beste bilutleiefirmaet i Oslo og omegn (sentrumlufthavn)? Hos Oslo bilutleie holder vi alltid det vi lover. Vi ønsker 100% fornøyde kunder. Derfor har vi en god del faste kunder, som alltid kommer tilbake til oss. Vi disponerer med 200+ utleiebiler, men det er alltid lurt å ringe oss for å sikre seg akkurat den bilen du ønsker.

Innholdsfortegnelse

Bilutleie Oslo

Leie Personbil | Leie Minibuss | Leie Pickup | Leie Varebil – Flyttebil

Fordelene med leiebil fra oss

De som er avhengige av driftssikre biler velger ofte Volkswagen. Vårt bilutleiefirma har også valgt biler fra tyske VW på grunn av høy kvalitet og driftssikkerhet. Hos Oslo bilutleie kan du leie varebiler, personbiler, pickuper og minibusser til alle formål. Har du lyst å ta med vennene dine på en biltur? Eller skal du dra på hytta med familien? Er du usikker på hvilken type bil som passer best for deg? Ring oss, så skal vi finne ut sammen hvilken type bil du trenger. Det skal ikke være vanskelig og komplisert å leie bil. Det skal være akkurat like enkelt som å kjøpe alle andre tjenester.

Leiebil i Oslo – Pris

Leie av personbiler

Leie av varebiler / flyttebiler

Leie av pickup

Leie av minibusser

Vi har over 200 biler til utleie. Det er lurt å ringe oss for å reservere bil god til i forveien. Det som kjennetegner oss er at vi er billigere enn våre konkurrenter. Vi leier ut brukte biler, og det gjør at vi kan redusere prisene for utleie.

Leiebil Oslo

Oslobilutleie.no tilbyr utleie av varebiler og personbiler. Ønsker du å leie varebil eller flyttebil?

Hos Oslobilutleie.no vil du finne det rette tilbudet til deg med den beste prisen.

De aktuelle prisene er tilgjengelige på våre nettsider. Du får et skreddersydd tilbud ved hjelp av filter funksjonen eller ta kontakt med kundeservicen vår!

Bredt utvalg av varebiler og flyttebiler.

Vi har et bredt utvalg av leiebiler for transport av varer, utstyr samt flyttelass, uansett om du trenger en bil kun for én dag, en helg eller for langtidsleie. Fra den romslige VW til den praktiske Caddyen. Hele utvalget finner du hos oslobilutleie.no.

Se våre varebiler og sammenlign de beste tilbudene. Hos sunndalbilutleie.no finner du gode rabatter og tilbud.

Nyttekjøretøy til leie

billig leie volkswagen amarokSkal du fakte en gammel sofa som er alt for tungt for din personbil? Den enkleste løsningen er å leie en varebil med mye plass. Det er spesielt nyttig om du skal frakte et helt flyttelass mellom to hus.

Leiebil gir deg frihet

Leie av varebil eller minibuss gir deg stor fleksibilitet i arbeidet. Du trenger ikke å kjøpe en bil for å øke din inntekt og få fart på virksomheten din. Dette alternativet er mye gunstigere økonomisk enn å investere i egen bilpark.

Du vil kunne bruke en biltype som er solid, funksjonell og godt egnet til ditt formål, uavhengig av veien du velger for å nå ditt mål. Ved varebil og bussutleie får du også en profesjonell hjelp av våre ansatte, noe du vil sette pris på ved valg av kjøretøy.

Hvis du velger å leie minibuss, kommer du frem trygt overalt uten å måtte bruke andre transportmidler. Du vil få frihet og fleksibilitet ved å ta familie eller venner med på en spennende tur problemfritt. Leie av varebil eller minibuss kan bringe nye muligheter innen rekkevidde.

Hvordan finner du vårt bilutleiefirma?

Vårt bilutleiefirma har sentral beliggenhet. Du finner Sundal Bilutleie AS på Alnabru, ved E6 og Strømsveien på vei ut av byen, i Stubberudveien 4. Du når oss også med buss mot Alfaset, T-banen til Trosterud, eller tog til Alna.

Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler til alle formål. Vårt bilutleiefirma er etgodt alternativ forbilutleie.
Oslo Bilutleie,
General Birchs
gate 16, 0454 Oslo
Man-Fre
08:00 - 16:00

Lørdag
08:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Stubberudveien 4,
0668 Oslo
Man-Fre
07:00 - 15:30

Lørdag
09:00 - 13:00

Oslo Bilutleie,
Ringeriksveien 158,
1339 Vøyenenga
Man-Fre
07:00 - 15:30

Oslo Bilutleie,
Oslo flyplass
Gardermoen

Etter avtale