Kundens omtale

Kenneth Ryland

Veldig fornøyd med super kundeservice og bil!
Leide 4×4 Carver 20m3, ingen problemer med å komme seg til fjells i kaos og snøvær.
Kommer til å leie bil her igjen!


Njaal Reitan

Andre gang vi bruker Oslo bilutleie AS og må si oss veldig fornøyd ved begge anledninger. Bilen fungerte som den skulle og god plass. Henting og levering av bil gikk også utmerket. Service på topp og ingenting å klage på Prisen er også lavere enn andre utleier kunne tilby. Vil absolutt bruke dem igjen.


Øystein Berntsen

Jeg hadde aldri leid leiebil før og Oslo bilutleie AS var en utrolig bra opplevelse. Enkel administrasjon og hyggelige og dyktige kundebehandlere. Bilen jeg leide var en ny bil i stallen, en VW Crafter og den satt som et “skudd” på veien og var en flott kjøreopplevelse hvor fører satt godt og hadde god oversikt. Jeg anbefaler Oslo bilutleie As på det varmeste.


Dane Anderson

I rented here twice and both times were extremely easy. Less than 5 minutes in the office before I had my rentals ready to go. Price was great and costumer service was even better. High recommended


Ole Storli

Kjempe god service og flotte biler til en overkommelig pris. Enkel administrasjon,
så Oslo bilutleie AS anbefales i fra meg:)


Jørgen Fjelstad

Leid bil av dere 2-3 ganger. Alltid god service. Fine biler og enkel administrasjon. Lett å hente og levere bilen med bussen rett utenfor området også.


Stevje S.

Bra folk, bra på bil, bra service og bra på penga


Fredrik M. Ungdomsprest i Tanum menighet

Tusen takk for en glimrende leieopplevelse. Det siste halvannet året har jeg prøvd tre forskjellige firmaer når jeg har leid bil i jobbsammenheng, og dere er klart best. Kvaliteten på bil er milevis unna det andre jeg har fått leie til samme pris. Takk for oss!


‎Helen Stømner‎

Very easy process, easy to get hold of via email or phone. Car was very good and perfect for our needs. I left my debit card in the car and they even sent it back to me. Very good service!


Trine Maren S.M.

Leide 9 seter Caravelle, alt veldig greit ifht bil og inn- og utlevering. Eneste minus at vi ikke fikk endelig avtale før drøye to uker før leieperioden. Anbefaler leiebil derfra, utover dette. God kvalitet på eldre bil som vi leide, kjørte over 400 mil – ingen problemer med bilen overhodet!


Jacky Li

Takk for leien, bilen fungerte som det skulle.
Mvh
Li


Finnmarksfisk AS

Flotte biler, og god service. Vi kan trygt anbefale Oslo Bilutleie AS.


Kristoffer Vestaberg Årvik

Sunndal var best på pris og bilen var velfungerende og komfortabel. Forutsigbart, ryddig og lett å få tak i!
Lykke til videre!


Hans Andresen

Veldig hjelpsom, gode priser og gode biler


Gamika AS – 3 biler utleid

I Am happy with Sundal Bilutleie. I am renting 3 cars, and if I need some more I will use them. Good service and good people.


Keller prosjekt- Follobane – 8 biler utleid

We are happy using Sunday Bilutleie – I have know problem recommending them to other companies!


Enegromontaj oppdrag for HYDRO i Karmøy – 9 biler utleid

We have used Sundal Bilutleie for mor than 10 Years. The numbers of cars we rent dispense on of the projects we work on. We are happy!


B&C Reis AS Luis

Det er ikke no WOW bilutleie med nye biler. Men de har gode priser og også et eget verksted om noe skulle skje, vi er godt fornøyd.


Caverion AS Per-Morten – 13 biler utleid

Vi benytter Sundal Bilutleie på et jernbaneprosjekt vi har mellom Larvik og Porsgrunn. Anleggs-prosjekt som dette gir ganske røff bruk på bilene, Sundal Bilutleie har vært gode til å stille opp når noe skjer. Nå har vi brukt de på ganske mange prosjekter og det er jo en grunn til at vi stadig velger Sundal om igjen.


Skanska Norge AS Geza B.

Vi er fornøyd prisen er grei og bilene er greie. For oss er det vel først og fremst pris som gjør at vi velger Sundal Bilutleie. Jeg har ingenting å utsette på Sundal Bilutleie – vi er fornøyd.


Skanska Norge AS Hans Peter J.

Det er flere avdelinger hos oss i Skanska som bruker Sundal bilutleie. Min opplevelse er at de er fleksible, rimelige og har god service. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Sundal Bilutleie til andre.


Alex V.

Veldig godt fornøyd med Sundal Bilutleie – har ingenting negativt å si! Bruker de ikke nå – men om behovet er der tar vi gjerne kontakt!


Flexcom AS

Vil bare takk Oslo Bilutleie avd. Oslo for ekstrem god service. Både priser, biler og service er av ytterste kvalitet. Takk for et bra leieforhold. Vi kommer tilbake i 2018 med nye behov og vil helt klar benytte dere når vi skal leie bil. Ønsker dere en God Jul og Et Godt Nytt år.