Firmaavtale

Nyttekjøretøy fra et av Norges mest populære bilmerke

Oslo Bilutleie aka varebilutleie Oslo er stolte av å kunne tilby sine kunder nyttekjøretøy fra et av Norges mest populære bilmerker, nemlig Volkswagen som er verdens berømt for sin pålitelighet, sikkerhet og ikke minst ytelse. Vi har gode avtaler med Skanska og Hent, derfor kan tilbyr leie av nyttekjøretøy til en konkurransedyktig pris. Kontakt oss gjerne dersom du trenger nyttekjøretøy. Vi har flere modeller slik at du kan leie riktig kjørtetøy for dine behov.

For langtids leie vi tilbyr opp til 65% rabatt!

Nyttekjøretøy

Fokus på nyttekjøretøy

Vi har stort fokus på nyttekjøretøy. Derfor har vi et stort utvalg av Volkswagens beste modeller. Dette inkluderer:

Som du ser så har vi biler for alle mulige behov, enten du trenger en kraftig bil med god bakkeklaring for klatring i høyder, eller en solid varebil for frakt av tunge gods.

Image with VW commercial

Image with VW commercial

God varebiler fra Volkswagen

Vi tilbyr blant annet Volkswagen Touran og Transporter. Disse er et av Norges mest populære varebiler og ikke minst flerbruksbiler. Volkswagen varebiler fra Lavpris-utleie har god bakkeklarering, og flere har forhjulstrekk slik at du lett kan komme frem, selv i vanskelig terreng.

013881-volkswagen-commercial-vehicles-claims-top-spot-reliability-survey.1-lg

Volkswagen Amarok for anleggsarbeid

Komfort, gode kjøreegenskaper, sterk trekkevne og god ytelse er bare noen av trekkene til Volkswagen kjøretøy. Våre nyttekjørtetøy fra Volkswagen er godt egnet for anleggsarbeid. Hvis du trenger en pickup bil, da burde du se på vår Volkswagen Amarok som har enestående kvalitet og ytelse. Amarok har god plass til utstyr og materiale på lasten, og er kjent for å være svært robust og kommer seg frem på selv ulendt terreng.

overview-amarok

Volkswagen Caddy

For de som er avhengig av nyttekjøretøy i sitt arbeid er det viktig med både komfort og ytelse. Derfor tilbyr vi kun nyttekjøretøy fra Norges mest brukte bilmerker – Volkswagen. Vi tilbyr mange varebiler, inkludert Caddy, Transporter og Touran. Vårt valg av Volkswagen er ikke uten tilfeldigheter. Volkswagen er kjent for sine driftssikre biler og dette er en kjempefordel for deg som er avhengig av bilen er på veien og ikke på verkstedet.

Enten du er elektriker Oslo, maler Oslo, snekker Oslo eller vinduspusser så vil våre nyttekjørtetøy bidra til at du kan kjøre jobben din effektivt. Lavpris-utleie sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

vw-caddy-2k-facelift-stainless-steel-sportline-sidebars-1527--7681-p