Drømmeferie i Norge – hundekjøring!

Snødekte områder så langt øyet kan se, mange minusgrader, lun mørketid hvor solen gjemmer seg bak horisonten, hunder som kjører eierne sine i mange timer igjennom snøen.

Velkommen til vinternorge.

Nordmannen Robert Sørlie vant i 2003 og 2005 det verdensberømte hundeløpet Idiarod som kjøres igjennom Alaska.

Siden 1990 har Sørlie deltatt i 46 hundesledeløp der han har vunnet 24 ganger og blitt nummer 2 ti ganger

Om du drømmer om å delta i et hundesledeløp, men tenker at denne drømmen vanskelig lar seg oppfylle grunnet geografiske avstander, kan vi informere om at det også går an å delta i et slikt løp i Norge.

Her er våre topp grunner til at du ikke behøver å krysse landegrensa for å delta i et hundesledeløp:

Mestringsfølelse og en unik opplevelse

Hvordan pleier du og familen din å planlegge ferie?

De aller fleste benytter ferien til en familietur i varmere strøk med full avslapping. Muligens med rastløse barn.

En ferie kan altså by på så mye mer. Ferietiden er en gylden mulighet til å bli kjent med nye kulturer, sightseeing igjennom gamle byer, fotografere vakre attraksjoner og prøve ut mat man vanligvis ikke hadde prøvd.

Det er også en mulighet å bygge ferien rundt mer sportslige aktiviteter – Som for eksempel hundekjøring i Norge. Dette gir uforglemmelige og unike opplevelser, og best av alt: Det foregår utendørs.

Flere drømmer om akkurat dette. Å kjøre bak på sleden med de sterke hundene i front. Den uberørte naturen raser forbi, og man nyter stillheten og roen som naturen tilbyr.  Man drømmer seg rett og slett bort i en enklere tilværelse.

Friluftsliv og utfordringene dette byr på, gjør at familien må bevege seg litt utenfor sin komfortsone, noe som gir mestringsfølelse for store og små. Barna har noe nytt å skryte av på skolen, og du kommer hjem til kollegaene dine og kan dele en annen opplevelse enn syden og strandliv, som de fleste nordmenn kjenner for godt.

Andre nyheter