Den norske sommeren

Det lille landet vårt med den friske naturen og de endeløse fjordene er et populært reisemål for mennesker verden over i sommerferien. Men det er ikke bare den ekstraordinære naturen som trekker turister hit. Det man finner minst like interessant er alle de ulike byene Norge har å by på. Hver og en med sin egen sjarme, karakter og historikk.

Naturskjønt

Fantastiske fossefall, krystallklare fjorder og majestetiske fjellandskap er bare noen av de naturskjønne fordelene som Norge har å tilby. Mens turistene kommer spesielt til å nyte de imponerende fjellene og de legendariske fjordene i den sørlige delen av landet, er Lofoten et av de mest populære destinasjonene i Nord. Øygruppene kan by på spennende og variert landskap, som best bør nytes langs de mange stiene.  I tillegg til dette finner noen av Norges beste strender sted i Lofoten.

Populære byer

Oslo og Bergen er både Norges største og mest populære turistmål. I hovedstaden er det først og fremst slottet og Vigelandsparken som står på «To do» listen, samt operahuset og det historiske vikingmuseet.

Bergen- Byen omringet av de syv fjell. Et av høydepunktene her er Hanseviertel bryggen, og også en tur på fløybanen anbefales.

Andre nyheter