VW e-UP! elbil - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 690,- 2500,-  7000,- 100km 3,-

VW e-UP eller Seat Mii til leie i Oslo

”Denne bilen overrasket alle…til og med Volkswagen selv”.

”Den setter på mange måter en ny standard i ”knøtte-klassen” med hensyn til plass, opplevd kvalitet og hyggelige kjøreegenskaper”. Test gjennomført av TV2.

Volkswagen UP! er den perfekte bilen for deg som ønsker en enkel, liten og nyttig bil. Personbilen er super for deg som tenker å benytte den til bykjøring og andre korte distanser.

Ønsker du en bil hvor du slipper å betale mye penger for drivstoff? Da er dette bilen for deg! Volkswagen UP! har en liten elektriskmotor som gir deg muligheten til å kjøre korte turer uten noen problemer.

Vårt samarbeid med Volkswagen sikrer deg topp kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse.

Mii electric blir naturligvis ganske lik sine søster-modeller VW e-Up og Skoda Citigo, men noen som detaljer skiller dem. Særlig i interiøret.

– Der er Seat litt mer vågale og hinter mot de unge og urbane. Mitt inntrykk er at det urbane er ganske viktig for Seat – de legger mye vekt på nettopp det, forteller Vegard videre.

Innvendig består endringene av et nytt dashbord med SEAT IML-folie, ambientbelysning, oppvarmede seter og sportsratt. I tillegg blir Mii electric utstyrt med «Lane Assist» som standard.

Takket være Mii electrics kompakte størrelse, er bilen lett å håndtere under bykjøring og parkering.

Mii electric er bygget mest for urbane strøk og tilhørende områder.

Mii electric er en fireseters kompaktbil. Batteripakken er på 36,8 kWt. Den elektriske motoren får en effekt på 83 hk (61 kW), og dreiemomentet på 212 Nm er tilgjengelig umiddelbart.

Mulighet for DC-lading på 40 kW gjør at man kan oppnå 80 prosent batterikapasitet på én times lading. AC-kapasiteten for hjemmelading er på 7,2 kW.

Innvendig har den blant annet sporty oppvarmede seter og girkule i skinn, og utvendig er den utstyrt med LED kjørelys, oppvarmet frontrute, oppvarmede elektriske speil og lys- og regnsensor. I tillegg blir Mii electric utstyrt med «Lane Assist» som standard.

Ikke nøl med å kontakte oss i dag dersom du har behov for en super personbil i god kvalitet!

Motor: Elektrisk
Drivstoff: Strøm 🙂
Gir: Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 4
Førerkortklasse: B
Utstyr: AUX, NAV, parkeringssensor bak, cruise control , radio/cd, klima,  
Utvendige mål: L: 3,54 – B: 1,64
Varerom mål:  Liten

VW e-UP!

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelige forhandler. Vi hos Oslo Bilutleie gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftsikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Sjekk også:
leie 9-seter Personbil Caravelle / Vito | leie VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 500km rekkevidde | leie Touran personbil Automat

Lignende Biler