Transporter DOKA T6 med kran - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris ,- Send oss en henvendels,- Send oss en henvendels,- 100km

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjørtetøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt.

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Motor:  2,0 Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Manuell
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører: 4
Antall seter: 3
Førerkortklasse: B
Utstyr: hengefeste , radio/cd, klima (ikke alle modeller),  
Utvendige mål: L: 5,27 – B: 1,97
Varerom mål:

VW Transporter 6,7 m3 varebil ny type til leie i Oslo

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul!

Ved leie av en Volkswagen Transporter får du en flott varebil med masse muligheter. Denne varebilen passer til både flytting og oppussing. Det er den mest populære varebilen i Norge.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser; våre nyttekjøretøy bidrar til at du kan gjøre jobben din effektivt.

Laget av mennesker for mennesker”.

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for et nyttekjøretøy.

Enten du er elektriker, maler, snekker eller vinduspusser så vil våre nyttekjøretøy bidra til at du kan gjøre jobben din effektivt. Lavpris-utleie sitt samarbeid med Volkswagen sikrer deg høy kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Godt utvalg av Volkswagen biler

Oslo Bilutleie avd. Oslo har en moderne bilflåte med driftssikre Volkswagen biler, inkludert:

  • Transporter double cab T5/T6
  • Transporter T6 varebil
  • VW Touran varebil
  • Amarok
  • Caravelle og mange flere

Det finnes mange utleiefirmaer i markedet i dag, derfor er det viktig å vite at du får en leiebil som har høy kvalitet, og ikke minst kommer med gode betingelser. Hos Oslo Bilutleie AS får enkle løsninger for bestilling og oppgjør. Dessuten for å sikre oss at du som kunde får leiebiler av høy kvalitet så har vi fokusert kun på Volkswagen modeller.  De som er avhengig av bilen for i jobben, spesielt håndtverkere, sverger ofte til Volkswagen biler. Vi stiller høye krav til våre leiebiler slik at du får kun det beste.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud

Vårt bilflåte av driftssikre Volkswagen modeller venter på deg, vi har modeller for alle behov. Dersom du har spørsmål eller ønsker et pristilbud, så kan du ta kontakt på tlf: 97 00 22 22. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk også:
leie 9-seter Personbil Caravelle (også med Automat) | leie 9-seter Personbil Caravelle / Vito | leie Sprinter 4×4 14 m3 automat

 

Lignende Biler