Touran personbil Automat - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 1220,- 4000,-  15000,- 100km 2,-

Touran Personbil 7-seter automat

NB! Tillegg seter er to små seter i bagasjerom

Volkswagen Touran 7-seter, bilen med masse utstyr, glasstak, stort bagasjerom med mulighet for 2 ekstra seter! Dette er bilen for deg som trenger en romslig liten personbil for både korte og lange kjøreturer. Bilen passer utmerket for korte turer med 7 personer, mens den er helt perfekt for 5 personer på langtur. Bilen har automatgir og dieselmotor, som takler lange kjøreturer uten problemer. Dieselmotoren gjør også at du slipper å betale mye for drivstoff da den ikke bruker mye på mila.

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for nyttekjøretøy.

Motor: 1.6 Tdi / 1.4TSI bensin
Drivstoff: Diesel/Bensin
Gir: Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 5 +2
Førerkortklasse: B
Utstyr: avtagbart hengefeste , radio/cd/DAB, klima,  panorama tak (ikke alle modeller), oppvarming av seter 
Utvendige mål: Lengde x Bredde x Høyde: 452 x 182 x 165 cm
Varerom mål:

VW Touran

VW Touran er flerbruksbilen enhver småbarnsfamilie i Norge kjenner til. Og det er ikke rart ettersom den er solgt i hele 19.000 eksemplarer siden introduksjonen i 2003.” – Dinside.no

Den perfekte familiebilen. Touran

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Bilen har en rekke intelligente førerassistentsystemer og sikkerhetsfunksjoner. Derfor kan hele familien se fram til kjøreturer som både er komfortable og trygge.

Utvalget av leiebilfirmaer er svært stort, derfor er det alltid lurt å leie biler fra en pålitelige forhandler. Vi hos Oslo Bilutleie AS gir deg kun kvalitetssikre og pålitelige leiebiler. Vi har et fokus på Volkswagen biler ettersom dette er et av Norges mest pålitelig bilmerker. De som er avhengig av driftsikker bil på jobben benytter ofte Volkswagen og derfor tilbyr vi også mange nyttekjøretøy.

 

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte en gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i størr byer. Ved å leie minibuss fra Oslo Bilutleie AS sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du ønsker å spare tid og penger, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og dessuten firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereise med aktiviterer, slik som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulig for bagasjehenger. Ellers kan du også legge noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie AS tilbyr lange leieperioder og kan dermed gi deg god rabatt.

Sjekk også:
leie VW ID.4 Fullelektrisk familie-SUV 350km rekkevidde | leie Golf mk7 stasjonsvogn AUTOMAT | leie 9-seter Personbil Caravelle (også med Automat)

Lignende Biler