Stor stasjonsvogn 4×4 - bilutleie i Oslo

Skoda er kjent for å levere mye familiebil for pengene.

 

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(1500 km inkludert)
km inkl. per dag
gjelder ved korttidsleie under 28 dager
Ekstra km
Pris 800,- 4000,- Send oss en henvendelse 100km 3,-

TEKNISKE DATA FOR SUPERB STASJONSVOGN

Motor: 2.0  Tdi
Drivstoff: Diesel
Gir: Automat
Drivhjul: Firhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter:
Førerkortklasse: B
Utstyr: Fjernlysassistent, Adaptivt understell (DCC), Canton Sound system, Climatronic 3-sone (aircondition), Elektriske seter foran med minne for førersete, Elektrisk styring av baklukeInnvendig dekor i sort pianolakk, Interiør i skinn, Knapp for enkel nedfelling av bakseterygg, Navigasjon, SmartLink og DAB+Baksetevarmer, Parkeringsassistent med sensorer foran, bak og på sidene, Parkeringsvarmer med fjernbetjening og tidsinnstilling (webasto), Ryggekamera, SunSet – ekstra mørke ruter bak, Trafikkskiltgjenkjenning
Utvendige mål: L x B x H:  4,86/1,86/1,47
Varerom mål:  660 liter

ŠKODA SUPERB STYLE MED 4X4 FIREHJULSTREKK

Skoda Superb er en bil for hele familien! Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie. Bilen har i tillegg alt du forventer av en plassmester, nytt design og enda flere smarte løsninger.

Er større enn Audi A6. Større enn Toyota Avensis. Større enn Ford Mondeo. Større enn Volvo V70. Med andre ord: 605 liter er et særdeles imponerende tall.

En romslig, komfortabel, rimelig, sparsommelig og velfungerende ladbar familiebil, er den tilnærmet uslåelig akkurat nå. SUVer har hverken sjans på plass eller komfort mot dette, så kan du klare deg uten trekk på alle fire, er det lite å lure på.

Sjekk også:
leie e-Golf automat elbil | leie VW Up | leie Suzuki S-cross 4×4 Hybrid AUTOMAT

 

 

Lignende Biler