Porsche Taycan 4S 680hk - bilutleie i Oslo

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag Ekstra km
Pris 3000,- 2000,- Send oss en henvendelse 100km 5,-

Porsche Taycan 4S 680hk (4×4)

Silhuetten: ikonisk.
Utformingen: tidløs.
Teknologien: Alltid et skritt foran.

For mange er en Porsche symbolet på barndomsdrømmen. Vi hjelper deg med å oppfylle denne. De tidløse og ikonsike formene er beholdt og teknologien gjør 911 til en vinner.

Porsche Taycan 4S representerer noe helt eget i Porsches modellportefølje. 4 representerer en svært dynamisk og sportlig bil, som også er veldig komfortabel på vinterføre med firehjulstrekk, men den er også helt ekstremt stabil og velbalansert på sommerføre.

Kort oppsummert:
Den perfekte sportsbilen for norske entusiaster!

 

Taycan Cross Turismo er noe så sjeldent som det man kan kalle en “Norgesbil” fra Porsche. Med elektrisk drivlinje, firehjulsdrift og luftfjæring som gir ekstra bakkeklaring som standard, god plass i baksetet og stasjonsvogn-karosseri, er det en drømmebil for mange.

 

 

På langkjøring fra Trondheim til Lillehammer fikk vi et forbruk på lave 19,7 kWt per 100 kilometer. Da var det ingen stopp på veien og en snittfart på 77 km/t. Det synes vi er et pent tall for en bil av denne størrelsen, og med de ytelsene det er snakk om i 4S-utgaven.

Da vi kom oss på motorveien videre mot Oslo gikk selvsagt forbruket opp. Men vi endte likevel på respektable 21,5 kWt/100 kilometer.

Da vi kjørte testløypa på 100 kilometer, som inkluderer småveier, motorvei og riksvei, viste måleren 22 kWt. Det var 14 varmegrader, tørr asfalt og ingen andre enn sjåføren i bilen.

Oppgitt forbruk er 22,6 kWt/100 kilometer. Til sammenligning er tallet for Cross Turismo 4 22,4 – altså ubetydelig lavere.

Den største og viktigste nyheten med Taycan Cross Turismo er for mange større bagasjerom. Det er nå på 446 liter. Du får ikke en småbarnsfamilie med tvillingvogn til å juble hemningsløst av den grunn. Men det er i alle fall betydelig større og mer praktisk enn i en vanlig Taycan.

Motor: Elekstrisk
Drivstoff: Strøm 🙂
Gir: Automat
Drivhjul: Firehjulsdrift
Antall dører: 2
Antall seter: 4
Førerkortklasse: B
Utstyr: ALT 🙂
Utvendige mål: L:  – B: 
Varerom mål: ?? liter bagasjerom

 

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra vår Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler