VW e-UP 250 km rekkevidde / elbil - bilutleie i Oslo

Pris:

Antal dager Døgn Uke (7dager) Månedsleie
(2000 km inkl per mnd)
km inkl. per dag Ekstra km
Pris 640,- 2000,- 7800,- 100km 2,-

VW e-UP MAX med inntil 259 km (WLTP) og automatgir.

Rett og slett et veldig smart leie

E-UP MAX er den perfekte lille bilen som tross sin størrelse overrasker de fleste med plass og praktiske løsninger.
Med lavt tyngdepungt blir denne bilen utrolig behagelig og ikke minst morsom å kjøre.

 

Oslo Bilutleie avd. Oslo sitt samarbeid med Volkswagen gir deg god kvalitet, effektiv plassutnyttelse og ikke minst imponerende ytelse. Kontakt oss i dag dersom du har behov for et nyttekjøretøy.

 

Motor: Elekstrisk
Drivstoff: Elekstrisk
Gir: Automat
Drivhjul: Forhjulsdrift
Antall dører:
Antall seter: 4
Førerkortklasse: B
Utstyr: Aluminumsfelger
Bluetooth
Cruisecontroll
Delte bakseter
El.vinduer
Isofix barnesetefesting
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Multifunksjonsratt i skinn
Nedfellbare bakseter
Parkeringssensor bak
Radio DAB+
Ryggekamera
Sentrallås
Sommerhjul
Tonede vinduer bak, fra b-søylen
Utvendige mål: L: 3,50 – B: 1,64
Varerom mål: 250/923 liter bagasjerom

 

 En av de billigste elbilene du kan leie.

e-up! er drøyt 3,5 meter lang og registrert for fire. Bagasjerommet svelger unna 250 liter. Vi snakker altså en av de minste elbilene på markedet.

Ut på biltur?

Oslo Bilutleie avd. Oslo tilbyr flere ulike personbiler eller minivan. Minibuss er perfekt dersom du ønsker å frakte gruppepersoner til ulike destinasjoner. Vi kan tilby deg en Volkswagen Caravelle med opptil 9 plasser. Med andre ord, perfekt for gruppeturer, f.eks. til en golftur eller skitur eller sightseeing i større byer. Ved å leie minibuss fra vår Bilutleie sparer du tid og penger. Det er enkelt og praktisk, og ikke minst miljøvennlig å leie minibuss fra oss.

Minibuss for alle anledninger

Hvis du trenger å reise med større gruppe, så er det lurt å leie minibuss. Vi tilbyr lange leieperioder og firmaavtaler med gode rabatter. Minibuss for små og store arrangementer kan dermed være svært lønnsomt for ditt firma eller dersom du leier som privat kunde.

Vår Volkswagen Caravelle med 9 seter har romslig bagasjeplass, noe som gjør minibussen perfekt for gruppereiser til aktiviteter, som skiturer eller golfturer. Det er heller ikke noe problem dersom du trenger mer bagasjeplass ettersom det er mulighet for å koble til tilhenger. Ellers kan du også legge ned noen seter dersom ikke alle plasser fylles, og da får du enda mer bagasjeplass. Minibussen kjører naturligvis på diesel slik at tanken holder lenge.

Frihet med minibuss

Alle med førerkort klasse B kan kjøre en minibuss Caravelle 9 seters, og dette gir deg friheten til å ta spontane avstikkere dersom du selv er sjåføren. Gruppereiser blir mye enklere og du får den fleksibiliteten til å selv bestemme destinasjonen. Dersom du benytter ulike transportfirmaer så må du gjerne betale pris for leie av sjåfør også, og dette kan bli rimelig dyrt, spesielt hvis du skal på lengre bilturer. Oslo Bilutleie AS tilbyr langtidsleie og kan dermed gi deg god rabatt.

Lignende Biler