4 fordeler med å leie firmabil

Leie av firmabil er en løsning som inntil nylig ikke har vært allment tilgjengelig. I praksis har bare store selskaper benyttet seg av dette alternativet. Leiemarkedet har imidlertid endret seg den siste tiden, og bilutleieselskaper i Oslo oppfordrer også mindre virksomheter til å bruke deres tjenester. Derfor er det lurt å gjøre seg kjent med ulike utleietilbud og sjekke fordelene med å leie firmabil fra et bilutleiefirma.

Hvorfor lønner det seg å leie firmabil?

Leie av firmabil i Oslo inkluderer to alternativer:

Korttidsleie av firmabil egner seg godt for en forretningsreise, kurs, konferanse, tjenestereise eller dersom man trenger et kjøretøy for utenlandske forretningspartnere. Langtidsleie er imidlertid mye mer populær blant bedrifter. Langtidsleie omfatter en lengre periode, f.eks. 12 måneder, og man kan bruke firmabilen som eget kjøretøy. Prisen er inkludert i abonnementet, og den eneste ekstrakostnaden er drivstoff. Det finnes imidlertid flere fordeler med en slik løsning.

1. Kjøresikkerhet

Firmabil fra vår utleie i Oslo er en garanti for kjøresikkerhet. Vår bilflåte inkluderer kun nye bilmodeller som er tilpasset værforholdene på norske veier. Videre er alle våre kjøretøy underlagt regelmessig tekniskkontroll. En viktig del av leiepakken er forsikring som dekker blant annet ansvarsforsikring og bergingsbilkostnadene i tilfelle bilhavari. Takket være dette slipper du å bekymre deg. Vi tar oss av alle reparasjoner knyttet til tekniske feil på bilen.

2. Kjørekomfort

Personbiler fra vår bilutleie er trygge og komfortable å kjøre med, både for sjåføren og for passasjerene. Vår bilutleie tilbyr blant annet:

3. Bilutleie sparer deg mye tid

Leie av firmabil er et alternativ som i dag er lett tilgjengelig for alle bedrifter. Du slipper å kaste bort tid på å lete etter en modell skreddersydd for dine behov. Det er svært ukomplisert å hente bil fra bilutleie når firmabilen er til reparasjon etter et trafikkuhell eller havari. Bilutleie sparer deg mye tid, og du slipper å vente urimelig lenge på erstatningsbil eller på at firmabilen kommer tilbake fra verksted. Vi begrenser alle formaliteter under henting og levering av kjøretøyet til et absolutt minimum. Dette sparer deg mye tid og mye unødvendig styr.

4. Bilutleie sparer deg mye penger

Leie av firmabil er en mye billigere løsning enn leasing. Leiepakken inkluderer veihjelp og full teknisk støtte i tilfelle feil på bilen. Det eneste du trenger å bekymre deg for er å fylle drivstoff.

I motsetning til leasing påvirker ikke leie av firmabil foretakets kredittrating, og dermed hemmes ikke selskapets eventuelle investeringer eller økonomisk sikkerhet. Dessuten kan du få skattefradrag for kostnader ved leie av firmabil. Leiebeløpet spesifisert i leiekontrakten er fast, noe som gjør at du kan enklere planlegge firmabudsjettet og unngå ubehagelige overraskelser i tilfelle feil på bilen eller trafikkuhell. Takket være dette kan du slippe flere problemer.

Bilutleie for bedrifter skreddersydd etter dine behov

Bilutleie for bedrifter i Oslo trenger ikke å være komplisert og dyrt, og har mange fordeler. Leietilbudet vårt inkluderer en stor bilflåte, noe som gjør at du kan velge en bil som er skreddersydd ditt firmas behov. Kompaktbiler, limousiner, bybiler, biler for lengre kjøreruter og minibusser er bare noen blant våre kjøretøytyper inkludert i vårt tilbud. Utforsk våre utleiemuligheter, og finn ut at leie av bil er en av de beste løsningene for ditt firma!

Andre nyheter